Inchirieri auto / masini, rent a car in Bucuresti Otopeni aeroport Romania la cele mai mici preturi posibile. Masinile noastre de inchiriat in Bucuresti Otopeni Romania sunt livrate impreuna cu serviciile si asistenta noastra profesionala. Punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car in Bucuresti Otopeni Romania si alte orase din tara. Poti verifica oferta si preturile noastre pentru inchirieri auto, inchirieri masini si inchirieri microbuz in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman. Poti alege sa primesti si sa returnezi autovehiculul inchiriat la aeroport sau orice alta locatie in functie de preferintele tale. Verifica oferta noastra de inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimba pe parcursul anului in functie de perioade. Securizeaza-ti masina de inchiriat, autoturismul de inchiriat sau microbuzul de inchiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bucuresti Otopeni.

Inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car in Bucuresti Otopeni aeroport, Masini de inchiriat in Bucuresti Otopeni aeroport, oferte excelente de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bucuresti Otopeni Romania, masini noi si ieftine de inchiriat in Bucuresti Otopeni.

Inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz / masini de inchiriat, rent a car in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman si aeroport incluzand transferuri la cele mai mici preturi. - Inchirieri masini Bucuresti Otopeni Masini de inchiriat Bucuresti Otopeni Rent a Car Bucuresti Otopeni Romania Inchirieri microbuz..

Serviciile Noastre

Transferuri Private

Daca aveti nevoie de un transfer privat intre doua locatii din acelasi oras sau din Romania, suntem in masura sa furnizam un astfel de serviciu cu autovehicule compacte, business sau luxury. Transferurile sunt disponibile in aproape orice locatie incluzand: transfer de la aeroport catre unitatea de cazare (hotel), transfer de la unitatea de cazare (hotel) catre aeroport, transfer de la aeroport catre centrul orasului, transfer din centrul orasului catre aeroport, transfer intre orase, etc.

Pentru detalii, verificati lista de mai jos care include preturi de transfer informative:

De La
Pana La
Pret
Iasi Aeroport
Iasi Centru
30 EUR
Iasi Centru
Iasi Aeroport
30 EUR
Bacau Aeroport
Iasi Centru
70 EUR
Iasi Centru
Bacau Aeroport
70 EUR
Suceava Aeroport
Iasi Centru
70 EUR
Iasi Centru
Suceava Aeroport
70 EUR
Bucharest Aeroport
Iasi Centru
250 EUR
Iasi Centru
Bucharest Aeroport
250 EUR
Sofer vorbitor de mai multe limbi straine
Sofer vorbitor de mai multe limbi straine
In fiecare zi cand va furnizam servicii ne ghidam dupa urmatorul slogan: "Calatoria ta este importanta pentru tine, drept urmare este foarte importanta pentru noi".

Astfel, cand aveti nevoie de un sofer profesionist sa va conduca autoturismul, noi vi-l putem pune la dispozitie (posibil contra unei plati suplimentare) iar calatoria dumneavoastra poate deveni de neuitat. In acest mod puteti sa va concentrati atentia asupra atractiilor disponibile pe parcursul calatoriei.

Soferul profesionist va fi in masura sa va ajute cu rezervarile hoteliere si sa va indrume catre cele mai faimoase atractii din drumul dumneavoastra, totul pentru a face calatoria de neuitat.

Puteti solicita un sofer profesionist timp de o zi (24 ore) el urmand a fi la dispozitia dumneavoastra, pe parcursul zilei, timp de 10 ore consecutive.

Gestioneaza rezervarea online
Gestioneaza rezervarea online
Toate rezervarile facute prin intermediul sistemului nostru pot fi modificate online. In momentul in care faceti o rezervare, sistemul va genera un cod de rezervare. Folosind acest cod si adresa dumneavoastra de e-mail introdusa in momentul in care ati facut rezervarea, puteti foarte simplu modifica sau anula rezervarea inainte de preluarea autoturismului.
Suport dedicat clientilor
Suport dedicat clientilor
Din momentul in care ati rezervat si confirmat o inchiriere, un numar special de telefon va fi furnizat si unul dintre consultantii nostri va fi in masura sa raspunda la toate intrebarile, legate de inchiriere, in intervarul orar (5AM GMT - 4PM GMT).

De asemenea, dupa ce ati preluat autoturismul, un consultant va fi in masura sa va raspunda la toate intrebarile si sa va furnizeze asistenta pana in momentul in care autoturismul este returnat.

Acest aspect face parte din programul nostru excelent de suport clienti. Asa cum am spus la inceput, calatoria clientilor nostri este foarte importanta pentru noi.

Recomandari pentru Rezervari Hoteliere
Recomandari pentru Rezervari Hoteliere
De fiecare data cand aveti nevoie de un expert care sa va indrume catre cele mai bune optiuni de cazare in drumul dumneavoastra, ne puteti contacta oricand (serviciul este disponibil gratuit clientilor doar pe perioada in care autoturismul este inchiriat).
text